Singel under högtider

Singel under högtider
Njut av att vara singel under högtiderDet verkar som att singlar lider av större rädslor än vi från början trodde. Vi pratar inte om spindlar, inbrottstjuvar eller att ditt internet inte fungerar, vi pratar om att vara singel under högtiderna. Oavsett om det är jul, påsk, alla hjärtans dag, valborg eller nationaldagen, så vill inte folk vara singlar. Enligt en studie gjord av Match.com sa 48% av singlarna att deras största oro var att inte ha en partner under säsongens högtider.

Vi på DejtMig förstår att det alltid är bättre att ha sällskap, både i bra tider och dåliga. Men varför inte hylla att du är singel under högtiderna? Lär dig att njuta av ditt eget sällskap, så är vi säkra på att fler kommer haka på. DejtMig-teamet har gjort en lista med anledningar på fördelar med att vara singel under högtider!
Du behöver inte bli besatt av att köpa den perfekta presenten till din partnerHur mycket pengar skall man spendera på varandra? Men om man bara varit tillsammans ett kort tag då? Eller om man varit tillsammans i en evighet och inspirationen på presenter tagit slut? Detta är bara några av de frågor som vi blir helt besatta av när det kommer till julklappar eller till alla hjärtans dag presenter.

Att vara singel besparar dig det pinsamma tillfället då du ser att din partner sätter på ett falskt leende för att visa sin tacksamhet över den present som du trodde att han skulle älska, men som han i själva verket inte tyckte var så bra. Det är ännu värre när du köper julklappar till hans/hennes sida av familjen, hemsk jakt på de perfekta presenterna.

"I år kan du spendera pengarna på dig själv istället, du vet precis vad du vill ha! "


Du behöver inte låsas som att du gillar en present som din partner gav digIbland kommer din partner ihåg den där lilla saken, som du nämnde att du ville ha för hundra år sedan och så köper han/hon den till dig. Du vet inte vad som är värst, det faktum att han/hon är så exalterad över det, eller det faktum att du nu måste dra på dig fejk fejset och spela tacksam för att inte såra din partners känslor. Som singel slipper du dessa problem.

De obekväma sova-över-arrangemangen hos föräldrarnaOavsett om ni är på besök över påsk, en födelsedag eller jul så kan det vara svårt att bo hos familjen under en högtid. Du kan aldrig slappna av helt och hållet eftersom att det alltid finns släktingar runt omkring som vill prata med dig eller göra någon aktivitet. Om dina/din partners föräldrar är lite striktare kan det också hända att du inte får sova i samma rum som din partner. Sedan är det ju inte ovanligt att regeln ”Händerna på täcket” nämns sådär lite osmidigt. Vem vet hur dina/din partners föräldrar skulle reagera ifall de rusar in i erat rum utan att ha knackat och tar er på bad gärning. Det kan även vara så att väggarna inte är så tjocka som ni hade tänkt, vilket kan skapa en än mer jobbig familjemiddag.

Mer tid att spendera med familjenNär du är i ett förhållande behöver du ibland växla mellan familjebesök, vilket kan vara en besvikelse ifall du ser fram emot att träffa din egen familj. Även om familjen kan vara jobbig så är de fortfarande din familj, så njut av de dumma argumenten, dina föräldrars gnabbande om att du skall finna dig en partner och skapa fina minnen. Vem vet hur din framtida partners familj kommer att vara.

Mer tid att spendera med gamla vännerIbland träffar du endast dina barndomsvänner när du besöker dina föräldrar. Om du hade behövt ta med din partner kanske det inte hade blivit av på samma sätt. Tänk om din partner inte känner sig bekväm med att sitta och prata med en massa människor som han/hon inte känner? Då kommer du inte att kunna njuta eller återuppleva gamla minnen med dina vänner. När du är singel kan du det, så ta tillfället i akt!

Ingen press på att göra allt perfektSpeciellt inför alla hjärtans dag känner människor ett stort behov av att göra allt speciellt och perfekt vilket kan vara tröttsamt. För mycket fokus på att ha den mest romantiska upplevelsen någonsin kan leda till en besvikelse. Ibland vill man inte hitta den perfekta klänningen, eller de där skorna eller få sminket att ligga perfekt. Ibland vill man inte gå till den fina restaurangen med rosor och levande ljus, eftersom att klänningen inte passar, eller skorna är obekväma (tjejer ni vet att 10 cm klackar inte är bra för er) eller för att restaurangen full med folk så att du inte kan prata med din partner. Ibland, speciellt på högtider, vill vi människor bara koppla av, ta på oss en bekväm mysdress, slå oss ned i soffan och se på TV. Så värdesätt de där små singelsakerna när du kan!
Lägg till favoriter
Radera från favoriter
Upprätta en GRATIS profil idag!
Hitta kärleken vid första klicket. Det väntar över 40.000 singlar på dig! :)