De perfekta profilbilderna

De perfekta profilbilderna
Att välja profilbilder som intresserar andraDu har fyllt i din profil och det är bara en sak kvar att göra: välja profilbilder. Det är inte så lätt som du tror. En bild säger mer än 1000 ord och du vill att de orden skall skicka rätt signaler till dina potentiella matchningar.

Här delar vi på DejtMig med oss av några råd kring hur du väljer rätt profilbilder.
2-4 bilder är perfektVi vet att du vill visa dina potentiella matchningar att du ser snygg ut i din partyoutfit, dina gymkläder, dina vardagskläder och din halloween kostym, men runt tre bilder är lagom för att skapa sig ett första intryck. Att ladda upp för många bilder skickar signaler om att allt du bryr dig om är ditt utseende. Lämna fotoalbumet till senare!

Inga ”selfies”Seriöst, det är ett stort NEJ NEJ på så kallade ”selfies” (de bilder du tar på dig själv) när det kommer till profilbilder vid online dejting. Och när vi ändå är inne på ämnet: inga pussmunnar eller spännisbilder är lämpade för detta forum heller. Det är alltid bättre att ha normala bilder av dig själv än bilder som visar på att du har spenderat alldeles för lång tid framför spegeln. Välj en blandning av bilder: ha ett porträtt och en helkroppsbild. Bilder från dina resor eller bilder som visar på din personlighet och dina intressen är alltid bra att använda.

Om du vill se några roliga dåliga ”selfies” kan du kolla in detta Twitter konto:
Twitter-konto
Om du vill kolla upp vad foton verkligen säger om oss kan du kolla in denna korta film från UK Channel 4, programmet heter Science of Attraction:
Youtube-film

Smickrande fotonDetta kanske låter motsägelsefullt från våra tidigare råd, men vi vill bara vara säkra på att dina bilder speglar ditt bästa jag. Undvik fotografier där du bär för mycket smink, konstiga vinklar eller bilder där du är väldigt uppklädd. Fotot skall vara i bra format, men behöver inte alls se ut som bilden på ditt CV. Tänk också på hur bakgrunden ser ut, framförallt om du tar kortet i din bostad.

Beskär inte dina bilderFörsök att undvika att beskära bilder, speciellt människor eftersom det vanligtvis är lätt att säga var bilderna har ändrats. Det kan även vara så att många misstänker att du har beskärt bilden för att utesluta ett ex ur den. Kom ihåg:

"Ny start, ny bild!"


Det är okej att ha med vänner i en bildMen var måttlig. Du kan inkludera bilder med en vän, men de flesta av bilderna ska vara på bara dig. Foton med massor av människor i dem kan leda till förvirring och kan göra det svårt för människor som inte känner dig att veta vem som är du i bilden.

Använd nutida bilderVar säker på att dina bilder visar dig så som du ser ut nu. Lägg inte upp en snygg bild som togs på gymnasiet för fem år sedan! Som du är och ser ut nu är så som dina matchningar skall se dig. Tänk också på att om ni någon dag skulle träffas så behöver din match kunna känna igen dig.

Innan du gör klart din profil får du gärna kolla in denna film som visar på vad du INTE skall säga på din profil. Ibland kan passionen till hobbys och intressen gå över styr…
Youtube-film


Lägg till favoriter
Radera från favoriter
Upprätta en GRATIS profil idag!
Hitta kärleken vid första klicket. Det väntar över 40.000 singlar på dig! :)