Om Dejtmig.se

Dejtmig.se hittar den perfekta matchningen till en lyckad dejt!

På de traditionella dejtingportalerna sitter singlar i månader och skriver långa brev till varandra – för att slutligen mötas och konstatera att den andra personen inte var den man hoppats på och drömt om. På Dejtmig.se har vi hittat lösningen.

På Dejtmig.se behöver man inte söka bland 1000-tals profiler för att hitta en bra dejt.

- Här skapas de bästa kontakterna med hjälp av ny teknologi.


På Dejtmig.se handlar det om värderingar och åsikter

Många singlar har ofta problem med att förmedla sig själv, och det slutar med att de skriver en meningslös profiltext som ingen har lust att svara på. På Dejtmig.se är det helt annorlunda. Här skall man förhålla sig till några påståenden, de svar man anger hjälper sökmotorn att hitta den eller de personer som matchar bäst med ens profil.

När vårt system hittar profiler som matchar dina önskningar kommer du automatiskt att bli meddelad.

Teknik utvecklad av kvinnor

På Dejtmig.se skall man definiera sina åsikter gentemot några påståenden i ett omfattande frågeformulär. T.ex -Jag vill helst bo i en storstad, eller -Jag vill ha flera barn. Under varje påstående finns en slider som man flyttar på med hjälp av muspekaren till den punkt på slidern som man anser passa ens egen åsikt bäst. Svaren mäts i procent och därefter matchar sökmotorn svaren till de profiler som motsvarar ens egen.

Företaget bakom Dejtmig.se

Dejtmig.se startades 2005 av Kira Linderoth och Marianne Hauge Jørgensen. I dag drivs hemsidan av företaget Dejtmig.se ApS, som har sitt kontor i Aalborg.

Dejtmig.se ApS

Adelgade 12, 1
9000 Aalborg, Danmark
CVR: 33872801
support.dejtmig.se

Dejtmig.se Dejtmig.se Dejtmig.se Dejtmig.se

Skapa en GRATIS profil i dag!

Hitta kärleken vid första klick, över 40 000 singlar väntar på dig :)

Jag är en:
Och söker en: