Så njuter man av singellivet

Så njuter man av singellivet
Att vara singel kanske verkar vara en dålig sak men det behöver det inte vara. Istället för att vara ledsen och bara vänta på att den perfekta personen dyker upp och gör att bättre borde du göra saker och ting bättre. Att vara singel kan vara grymt, speciellt om du vet vad du skall göra med din fritid. DejtMig-teamet har samlat några tips för att inspirera alla er singlar där ute.
Ha kul med dina vänner
Ibland tenderar personer som är i förhållanden att fokusera för mycket på sin partner, så mycket att de glömmer av att hänga med sina vänner. Nu har du en perfekt möjlighet att spendera kvalitetstid med dina vänner. Gå ut och ta några drinkar, snacka i flera timmar, shoppa, se på sportarrangemang eller styr upp något för alla dina singelvänner, är alla bra förslag på vad ni kan hitta på.

Skaffa dig en hobby
Oavsett om det är en gammal hobby eller en ny, spendera lite tid på dig själv och återta dina gamla intressen.

Kom i form
Vi har alla en tendens att säga att vi kommer starta vår hälsosamma livsstil nästa vecka och… innan du vet om det så har det gått 6 månader och du har fortfarande inte använt ditt medlemskap på gymmet. Träning kanske inte alltid är trevligt, faktum är att ibland kan det vara hemskt, men det hanterar stress bättre än någonting annat… eventuellt bortsett från sex. Så börja med att gå till gymmet eller parken och genomför en bra träning, det kommer inte bara göra att du mår toppen, du kan även förbättrar din fysik.

Åk på en kort resa
Utnyttja det faktum att du inte har någon runt dig som du måste anpassa dina planer efter och åk iväg på en liten resa. Oavsett om det är över en lång weekend eller en het vecka, åk iväg och upplev världen. Det finns så många underbara städer som du kan besöka, även med en liten budget: Göteborg, Amsterdam, Oslo, Köpenhamn, Bryssel, Dublin, Helsingfors, Stockholm och Edinburgh är bara några gå alternativ.

"Åk någonstans som du alltid drömt om och skapa några minnen."


Njut av att ha TV-maraton
Tillsammans med träningar och resor borde du samtidigt spendera lite kvalitetstid framför TV:n. Det finns så många bra tv-serier och filmer som du kan titta på. Unna dig själv lite non-stop tv-tittande, du kommer inte att ångra dig. Välj från nya serier till gamla, nationella till internationella och ha kul. Var säker på att du har dukat fram rätt mat och dryck inför din TV-maraton så kan ingenting gå fel.

Unna dig själv
Du sparar pengar till dig själv genom att inte köpa några presenter till en partner, så varför inte spendera lite av de pengarna på dig själv? Unna dig, du förtjänar det! Oavsett om det är någonting du alltid önskat dig men aldrig haft möjlighet att köpa, eller om det är någon ny vara som alla pratar om, köp den och njut av det. Vem vet, kanske är du inte singel så länge till, och då är det någon annan du skall köpa presenter till!

Lägg till favoriter
Radera från favoriter
Upprätta en GRATIS profil idag!
Hitta kärleken vid första klicket. Det väntar över 40.000 singlar på dig! :)