Video-tutorials

Video-tutorials
DejtMig-teamet har skrivit några profiltips, exempelvis vad du får skriva och inte får skriva om i ditt första meddelande. I denna artikel har vi skapat en lista över filmer som vi tänker kan vara till hjälp för er singlar som letar efter ny vänskap eller kärlek. Det sägs att ”en bild säger mer än tusen ord”… vi hoppas att ni tycker att dessa filmer är ännu bättre!
Science of AttractionScience of Attraction är en intressant filmserie som försöker förklara attraktion. Filmerna försöker specifikt gå djupare in på ljud och dofter av attraktion, samt hur attraktion manifesteras av profilbilder. Serien presenteras av brittiska illusionisten Derren Brown.
Du kan titta på videoklipp på YouTube:
Youtube-länk
eller på seriens hemsida:
Science of Attraction

Hur man vinner i onlinedejting
Hanna Fry visar hur matematik kan hjälpa vid onlinedejting. Hon talar också om olika missuppfattningar, till exempel om hur de mest attraktiva människor lyckas bäst vid online dejting. Kolla in hennes video här:
Youtube-länk

Hur du hittar drömmarnas man: Online dejting tutorial
Denna video hostas av Sally Lyndley och ger råd om hur man skapar den perfekta online dejting profilen för att locka sin dröm man. Sally och hennes syster har både hittat kärlek genom online dejting, så de erbjuder sina erfarenheter från insidan. Njut av deras video genom att klicka på länken nedan:
Youtube-länk

Hur du förbättrar din dejtingprofil – för män och kvinnor Vi rekommenderar också dessa två tutorials som beskriver hur man förbättrar sin online profil, en för män och en för kvinnor. Dessa filmer kommer från Sarah, Plentyoffish’s dejting coach. Klicka på nedanstående länkar för att se filmerna:
Youtube-länk
Youtube-länk

Hur jag hackade online dejtingTill sist, men inte minst, till dem som har gett upp hoppet om online och alla annan dejting, Amy Webb har en otrolig historia till er. Hennes video för TED Talks är rolig, ärlig och först och främst kommer den visa att lyckliga slut är möjliga. Vi rekommenderar verkligen att du ser hennes ”How I hacked online dating” video. Klicka på nedanstående länk:
Youtube-länk
Lägg till favoriter
Radera från favoriter
Upprätta en GRATIS profil idag!
Hitta kärleken vid första klicket. Det väntar över 40.000 singlar på dig! :)