Undvik detta vid online dejting

Undvik detta vid online dejting
Det finns många tips att ta till sig när det kommer till online dejting. De flesta fokuserar på vilken bild du skall välja som din profilbild, vad du skall inkludera i din profiltext osv. Men det är sällan som man ser tips på vad man skall undvika vid online dejting. DejtMig-teamet har skrivit ner några tips och råd till er alla. Läs tipsen här nedan och justera de misstag som du tidigare har gjort vid online dejting.
Var ärligVar alltid ärlig när det kommer till dina intentioner. Var tydlig med huruvida du letar efter ett hook-up, vänskap eller ett långsiktigt förhållande. Du hade inte tyckt om ifall någon sa till dig att dem söker efter ett förhållande och sedan upptäcker du att personen i fråga bara var ute efter att ha lite roligt.

Använd inte gamla profilbilderDet är viktigt att använda nytagna foton som profilbilder. Vi är säkra på att bilder från gymnasiet är perfekta, men om de är tagna för 10 år sedan så har du förändrats. Hitta eller ta ett nytt smickrande kort av dig själv som visar hur du ser ut nu. Människor svarar bättre när den andra personen är ärlig. Den viktigaste faktorn är kanske att om du, eller när du, träffar din match i verkligheten så kommer denne att se skillnaden mellan hur du ser ut och din gamla profilbild. Detta kan skapa funderingar och osäkerhet, kanske börjar personen spekulera i huruvida du ljuger om fler saker på din profil eller om saker som du sagt.

Överdriv inteÖverdriv inte och förfina inte sanningen för att imponera på någon. Det kommer bara leda till en besvikelse. Om du är olycklig med en viss del av ditt liv så behöver du inte lägga ut det på nätet eller ljuga om det. Lär känna personerna innan du berättar. Det är bättre att utelämna en liten detalj än att ljuga om den. Med ”små detaljer” menar vi inte civilstånd! Var alltid ärlig med om du är singel eller inte. Ljug heller inte om saker och ting som är lätta att kontrollera, såsom ålder, längd, vikt osv. Det är en stor skillnad mellan att vara 185 cm och 160 cm lång.

Tro inte att den perfekta personen kommer att hitta digKämpa du med! Istället för att klaga över de meddelanden som du mottar från folk som du inte anser passar dig borde du söka efter och skicka meddelanden till personer själv. Ta saken i egna händer!

Var inte otrevlig när du avvisar någonDet finns rätt och fel sätt att avvisa personer på, både på nätet och i verkliga livet. Var rak och ärlig, men vänlig. Ibland är det bäst att tacka för att personen i fråga tog kontakt och önska personen lycka till i sin jakt.

Ge inte ut för lite informationDet är viktigt att du hittar den rätta balansen mellan för lite och för mycket information. Om du inte lämnar ut tillräckligt med information i din profil eller i frågorna kan det hända att du får felaktiga matchningar. Men att utlämna för mycket information kommer att minska dina chanser att hitta en bra matchning. Lägg till lite fakta om dig själv så att andra kan få en bild av vem du är och känna igen sig i gemensamma intressen.

"Kom ihåg att alltid vara försiktig och medveten när det kommer till utlämnandet av information."


SäkerhetDetta relaterar till att inte ge ut information samtidigt som det relaterar till hur du närmar dig dina dejter. När du ger en liten del av dig själv och ditt liv målar du upp en speciell bild av dig själv. Nämn att du gillar sport, speciellt att du gillar att spela tennis varje helg men nämn INTE vart du gör det. Det är privat information som du inte borde diskutera i första samtalen med din matchning. När det kommer till dejter borde du informera någon (vänner eller familj) om dina planer. Berätta för dm vart du skall, hur länge du beräknar vara där och ta med dig telefonen.

Använd vännerDina vänner borde vara involverade i din online dejting. De kan hjälpa dig att skriva din profiltext genom att ge råd och korrektur läsa den. De kan eventuellt hjälpa till med att ranka matchningar online, och viktigast av allt kan du berätta för dem vart du skall träffa en match.

Var positivAtt vara negativ kommer inte att hjälpa dig i din dejting process. Det är okej att klaga på småsaker, men prata inte på om ditt jobb och problemen där, jobbiga grannar eller familjeproblem. Försök att vara positiv och uppmuntrande, men var ärlig mot dig själv.

Undvik att använda klichéer i din profilLånga promenader på stränderna, allätare när det kommer till musik, uppskattar en utekväll lika mycket som en hemmakväll med gott vin och en bra film… Alla skriver detta och det räcker inte. Klichéer är klichéer eftersom att de är sanna men tråkiga och utmärker oss inte från mängden. Det finns hundra andra människor som också tycker om att gå promenader längst stranden så försök att vara lite mer specifik när du beskriver dina hobbyers och intressen. Istället för att skriva att du gillar ”långa promenader på stranden” kan du skriva och berätta om en underbar semester du upplevt. Ingen älskar alla typer av musik – nämn istället ditt favoritband som du hört live eller ett album som alltid får dig på topp. Skriv sanna och intressanta saker om dig själv som utmärker dig från mängden.Lägg till favoriter
Radera från favoriter
Upprätta en GRATIS profil idag!
Hitta kärleken vid första klicket. Det väntar över 40.000 singlar på dig! :)