Roliga historier om dejting

Roliga historier om dejting
Är du nervös inför din kommande dejt eller vill du bara läsa några roliga historier som får dig att känna att du är lyckligt lottad som singel? DejtMig-teamet har samlat ihop några av sina favorithistorier kring dejting, både bra och dåliga. Kolla in dem och få dig ett gott skratt!
The Huffington Post har en samling av roliga online dejting historier. Du kan läsa dem genom att följa denna länk:

Funny dating stories


Det verkar som att killar inte är de enda som kan vara lite konstiga på dejter. AskMen Magazine har publicerat en lista på deras absolut värsta dejthistorier, vilka du kommer skratta åt. Kolla in deras topp 10 genom att klicka på följande länk:

Top 10 worst dating stories


Om du vill ha en samling av korta men otroligt roliga historier har vi hittat den perfekta samlingen för dig. En varning: några historier går från roliga, till konstiga, till helt otroliga! Klicka på följande länk för att läsa samlingen:

Dejting horror stories


Denna webbsida presenterar roliga och fruktansvärda historier om dejting, från läsare över hela världen.

Singel for a reason


Marie Claire har den bästa samlingen av de värsta dejthistorierna någonsin. Från dåliga, till sämre, till sämst; du behöver läsa dem för att tro på dem:

Bad date stories


Om du behöver en rolig video som framhäver båda sidorna av en dejt har vi hittat någonting som passar dig. Denna briljanta och roliga video visar två dejter, vilka beskrivs både från det manliga och det kvinnliga perspektivet….. detta ger ett oerhört roligt resultat!

Youtube-film
Lägg till favoriter
Radera från favoriter
Upprätta en GRATIS profil idag!
Hitta kärleken vid första klicket. Det väntar över 40.000 singlar på dig! :)