Relationsråd - Vanor som kvinnor hatar

Relationsråd - Vanor som kvinnor hatar
Kära man, denna artikel är skriven till dig….först och främst. Vi säger inte att tjejer inte har irriterande vanor, men vi menar att killar har fler. När du är i ett förhållande skall du inte bli för bekväm i ditt beteende. Följande lista listar de vanor som kvinnor finner mest irriterande, och ni killar måste lägga av med dem… nu!
Stöka nerDet kan handla om att lämna badrummet i ett kaos, ignorera disk som behöver diskas eller lämna ofärdiga projekt lite var stans. Män har en tendens att skapa spår efter sig. Killar, detta måste ni sluta upp med. Vi säger inte att tjejer är bättre. Faktum är att tjejer är stökiga som bare den, men försök att städa upp efter er själva. Ni kommer att få pluspoäng för att ni håller rent i hemmet, vi lovar.

Beröra eller justera dina intimaste ägodelarOroa dig inte, dina privata kroppsdelar försvinner inte, så sluta kontrollera detta var femte minut! Om du behöver klia, var diskret. Kvinnor behöver också göra detta ibland, men dem gör det diskret och privat. Det borde du med göra.

Rapa och fisaÅh, lyckan av att vara i ett förhållande! Eller inte, tänkt till nu killar… Alla behöver lätta på trycket, men gör det inte framför oss om det inte är absolut nödvändigt. Gå in på toaletten, eller ut på balkongen. När det gäller rapar, vi vet att maten vi precis åt smakade jätte gott, men det finns andra sätt att ge oss komplimanger för den, du behöver inte vara äcklig. Att rapa är inget roligt skämt, skärp dig och undvik det så gott det går.

Selektiv lyssnare Vad är grejen med att ni bara hör vad ni vill höra? Ni är fantastiska killar, men det känns som att kvinnor bara får er uppmärksamhet när speciella ord kommer upp så som alkohol, mat, sex och sport. Jo, kvinnor har ett stort behov av att prata om deras känslor, men vet du vad? Ibland betalar det sig att vara en bra lyssnare. Vi förstår att ni inte orkar lyssna i all evighet men ha lite tålamod, finn balansen och var en uppmärksam pojkvän.

Notera de små sakernaRikta mer uppmärksamhet mot kvinnorna i ditt liv. Kommentera småsaker, såsom en ny frisyr eller klänning och fråga henne hur det går på jobbet. Detta kommer ge dig många pluspoäng!

"Släng in en allvarlig och djup komplimang någon gång in i mellan så kommer du att konkurrera om platsen som den perfekta pojkvännen. "


De vandrande ögonenOkej, vi förstår. Det ligger i vår natur som kvinnor. Vi blir också fascinerade av tjejen i tighta jeans som står framför oss i kön. Men inte står vi och stirrar på henne bakifrån i tio minuter i sträck? En vanlig blick är okej ibland, men att stirra på varje kvinna som kommer din väg är verkligen inte okej.

Utifall att några av er behöver förklara något för er flickvän; detta är ett perfekt sätt att göra rätt för vad det nu än var som du gjorde fel. En handgjord present som man gjort själv, det är det perfekta sättet att visa en kvinna i ditt liv att du bryr dig om henne. Det finns heller inget sexigare än en man som vet hur man skapar saker. Kolla in våra idéer här nedan:
Klicka här
Lägg till favoriter
Radera från favoriter
Upprätta en GRATIS profil idag!
Hitta kärleken vid första klicket. Det väntar över 40.000 singlar på dig! :)