Idéer till första dejten

Idéer till första dejten
Såhär ligger det till: du håller på att göra dig redo för din första dejt med din online match. Oavsett om du har idéer på vad ni skall göra på denna dejt, eller om du har fullständig panik då du inte har några idéer, så finns DejtMig-teamet här för att hjälpa dig.
Vid en bra första dejt flyter samtalen på av sig själva, utan att du känner press att behöva prata hela tiden. Du kan därför alltid välja de traditionella dejterna såsom middag och bio. Men våra förslag är lite annorlunda och kommer att ge dig idéer på hur man under en dejt kan kombinera utrymme för samtal och roliga distraktioner perfekt. Spana in dem!

BowlaEn gammal goding som alltid fungerar. Oavsett om du är proffs på bowling, eller aldrig tidigare prövat på det är denna idé bra av många olika anledningar. Det är en låg stressnivå i bowlinghallar och din dejt kommer därför att bli både avslappnad och bekväm, vilket är väldigt viktigt vid första dejten. Snöra på dig bowlingskorna och ha kul!

Bruncha
"Ett alternativ till middagsdejten: brunch, kanske är det helt perfekt för dig!"

En brunchdejt är mer vardaglig än en middagsdejt som vissa finner väldigt uppstressande. Genom att ses över en brunch får ni fortfarande njuta av en måltidsdejt men under en mer avslappnad och härlig tillvaro. Det är även så att en brunch kan pågå under hur lång eller kort tid som ni önskar, och den lämnar resten av dagen till andra planer och aktiviteter.

Gå på en liveshowOavsett om det är ditt favoritband, en ståuppkomiker, en teater eller kanske till och med en musikal så är ett live event en av våra favoritidéer till en första dejt. Var bara säker på att du har tillräcklig koll på din dejts smak innan du väljer vilken form av liveshow ni skall gå på. Om din dejt inte tycker om technomusik, kanske du skall välja ett annat event. Du borde även planera din aktivitet så att det finns möjlighet att prata samtidigt som ni blir underhållna.

Gå på Akvarium/ZooVi vet att det kanske låter som någonting barn skulle vilja göra, men både akvarium och djurparker är perfekta platser för den första dejten. Ni får chans att samtala samtidigt som djurlivet är den perfekta distraktionen för de pinsamma eller jobbiga stunderna.

Åk iväg på picknick Om vädret tillåter är en picknick en perfekt idé för första dejten. Du behöver bara välja en fin plats, ta med dig mat och dricka och njuta av dejten. En picknick passar både romantiker och äventyrspersoner som älskar naturen.

Ta en matlagningskursDenna idé har blivit oerhört populär under de senaste åren. Troligen eftersom att samtal tillåts och att parterna lär känna varandra samtidigt som de är distraherade av sina uppgifter. När ni är klara kan ni äta en god middag tillsammans. Vad bara säker på din dejts matpreferenser.

Kör Go-kartFör de äventyrslystna unga själarna är go-kart ett perfekt alternativ. Försök att föreställa dig något mer roligt än att köra runt jättefort i en liten bil!
Lägg till favoriter
Radera från favoriter
Upprätta en GRATIS profil idag!
Hitta kärleken vid första klicket. Det väntar över 40.000 singlar på dig! :)