Idéer på partylekar

Idéer på partylekar
Att välja de perfekta lekarna och aktiviteterna till din festOavsett om du håller i en fest för singlar eller par kommer du behöva fyra saker för att göra festen perfekt: människor, mat, dricka och underhållning.
Vi kommer att låta dig bestämma de första tre på egen hand, men ifall att du behöver någon inspiration när det kommer till idéer på partylekar så läs vidare, DejtMig-teamet har gjort jobbet för dig!
Karaoke Alla älskar karaoke. Det handlar inte om att ha den perfekta rösten utan om att ha kul och sjunga med självförtroende, även om du inte klarar att ta alla de höga noterna.

Reglerna för karaoke är enkla:
• Välj en rolig sång – alla älskar och kan ”My Heart Will Go On” men karaoke kvällar är inte rätt tid och plats att minnas Titanic. Välj en känd och lätt sång, en som andra personer känner igen och kan sjunga med till.
• Känn till texten i din låt
• Ta ett par drinkar innan det är din tur – för att få upp självförtroendet, men riskera inte att ta för många.
• Stirra inte på skärmen hela tiden – du behöver inte kunna alla ord i en låt. Uppmuntra dina vänner till att hjälpa dig med de delar du inte kan.
• Ha roligt – karaoke är en rolig aktivitet oavsett om du hänger med nya eller gamla vänner. Så oroa dig inte över at välja den perfekta låten utan fokusera på att ha kul.

Charader och PictionaryDessa gissningslekar kan vara roliga, men var medveten om att du eventuellt kan ha dåliga förlorare runt omkring dig. (Se hur Monica reagerar i klippet nedan.)

Regler för charader:
• Dela in i lag, två personer i varje lag. Lagmedlem 1 försöker föreställa en film, tv-serie, en bok (etc.) utan att göra ett ljud. Lagmedlem 2 gissar vad lagmedlem 1 försöker föreställa.
Regler för pictionary:
• Denna lek kräver lite förberedelse. Du kan använda Pictionary Word Generator, som du kan hitta online vilket gör att du inte behöver komma på ord.
• Dela in i lag, två personer eller fler i varje lag. Lagmedlem 1 har fått ett ord och försöker att måla en bild för att signalera ordet. De andra lagkamraterna måste gissa ordet. Det kan vara allt ifrån ett djur, ett föremål, en film, en musiktitel, eller namnet på en kändis.

Kolla in dessa två videos för att få lite inspiration:
Youtube-länk
Youtube-länk


Gissa paretLeken har skapats för par som festar med andra par som känner att det är okej att lämna ut lite privat information. Så lek denna lek med dina nära vänner, som inte bryr sig om att dela på några hemligheter.
Hur spelar man?
• Varje par skriver unik och kanske hemlig fakta om sitt förhållande på en bit papper. Ämnena kan vara allt från ren fakta, såsom ”Vi träffades online” eller ”Vi äter pizza och ser film varje fredag” till privat fakta, såsom ”Vi förlovade oss i sängen” eller ”Vi började dejta efter ett one-night-stand”. Om du spelar med några av dina närmaste vänner och vill göra det extra roligt kan du skriva lite intim fakta, såsom favorit positionen, konstiga ställen ni haft sex på, vad ni tänder på etc. Tänk dock igenom vem du spelar med, du vill kanske inte att främlingar får reda på att du tycker om att ha sex i biografen!
• Sedan får varje par en chans att para ihop skriven fakta med rätt par. Det par som får flest rätt vinner!

Dryckesspel
Ibland är de enklaste spelen de som är mest roliga. Från ”Jag har aldrig” till andra spel med kort eller tärningar kan du hitta en stor variation på öl-spel, vin-spel osv. online. Kanske hittar du även ett spel som motsvarar ditt partytema! Tyler och Justin är ansvariga för det roliga dryckesspelet här nedan.


Lägg till favoriter
Radera från favoriter
Upprätta en GRATIS profil idag!
Hitta kärleken vid första klicket. Det väntar över 40.000 singlar på dig! :)